Magunkról

A Best Event Rendezvényszervező és Hostess Modell Közvetítő Kft 2008-ban alakult. Célunk, hogy Partnereink igényeihez maximálisan igazodva, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk itthon és külföldön egyaránt.

  • Kiállításokra, megnyitókra, céges rendezvényekre, kóstoltatásokra, szórólapozásra közvetítünk csinos, nyelveket beszélő, intelligens, tapasztalt hostesslányokat.
  • Katalógus, magazin, reklámanyagok készítéséhez válogatunk karakteres arcokat, fotómodelleket. Statisztákat, reklámfilm és videó klipp szereplőket keresünk folyamatosan új ügyfeleink számára. , Modelleink közül sokaknak megadatik a lehetőség, hogy külföldi vizeken is megmérettethessék magukat. Több modellünk is szerepel éves szinten hazai és nemzetközi modell versenyeken, melyeken néhányan egészen a döntőig, vagy akár a dobogóig is eljutnak.(lásd: galériánk )
  • Egy szépségverseny megszervezése sem áll tőlünk távol.
  • Abban az esetben, ha külföldi partnere hazánkba érkezne, tudunk ajánlani kiváló tolmácsokat és idegenvezetőket.

Ha hosszú távon szeretne együtt dolgozni egy jó csapattal, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert garanciát vállalunk lányainkért.Mostanra több mint 1000 gyakorlott lánnyal dolgozunk együtt.Kérem tekintse meg őket galériánkban.

A legmagasabb színvonalon dolgozunk és megvalósítjuk elképzeléseit!

Cégünk, szolgáltatásaink