Magunkról

A Best Event Rendezvényszervező és Hostess Közvetítő Kft 2008-ban alakult. Célunk, hogy Partnereink igényeihez maximálisan igazodva, magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítsunk itthon és külföldön egyaránt.
Törekszünk arra hogy vállalkozásunkat folyamatosan fejlesszük saját magunk és munkatársaink képzésével, a legfejlettebb technikák alkalmazásával.
Vigyázunk arra, hogy az európai unios törvényeket betartsuk. Rendezvényeinket nem csak hazánkban, hanem környező országokban is vállaljuk!

A legmagasabb színvonalon dolgozunk és megvalósítjuk elképzeléseit! Partnereink segítségével semmi sem akadály, a helyszín lehet földön, vízen de akár levegőben is.

Fontosnak tartjuk, hogy megértsük ügyfeleink gondolatait, céljait és hogy közösen létrehozzuk azt az eseményt, amelyben mindez életre kell. Munkánk célja, hogy a cég vezetősége és a vendégek is egyedi élményekben, érdekességekben részesüljenek.

Ha hosszú távon szeretne együtt dolgozni egy energikus emberekből álló, ötletgazdag, gyakorlott csapattal, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert garanciát vállalunk munkánkért!

Szolgáltatások
Konferencia Sportesemény
Céges rendezvény Promóció
Gálavacsora Kiállítás
Állófogadás Születésnap
Koktélparty Legény-leány búcsú
Családi nap Babazsúr
Csapatépítő nap