Szolgáltatások

Konferenciaszervezés: tudományos, szakmai, hazai és nemzetközi konferenciák, tréningek, megszervezésében szeretnénk segítségére lenni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a költség-vetési kalkulációtól az utolsó vendég távozásáig.

Partnertalálkozó: valószínűleg, mint minden cégnek, Önnek is vannak partnerei, alvállalkozói, akik fontosak Önnek. Feltehetően szeretne velük jó kapcsolatot ápolni, melynek a számtalan lehetőség közül az egyik legkézenfekvőbb módja egy partnertalálkozó megszervezése. Ilyen eseménynél két nagyon fontos célkitűzés kerülhet előtérbe. Az egyik, hogy cégének új termékeit, szolgáltatásait bemutassa a régi és potenciális ügyfeleinek a másik cél pedig nem más, mint hosszú távon is visszatérő jó emlékeket hagyni partnerével.

Céges rendezvény: ilyen pillanatok lehetnek a céges születésnapok,különleges évfordulók, név-arculatváltozások, két vagy több cég fúziója. Fontos, hogy ezek a pillanatok megfelelő légkörben kerüljenek megrendezésre.

Csapatépítő nap: közös kalandélmények, közös kihívások, közös megoldások és egymás megismeréséhez vezetnek. Ezek a programok nem csak a különleges szituációkra építenek, hanem a meglepetés erejének hatását is segítségül hívják, ahol a résztvevők csak nagyon ritkán képesek a mindennapokban használt védőpajzsot elővenni, így reakciójuk, viselkedésük sokkal spontánabb. Ilyen szituációkban hamar kiderül ki a vezéregyéniség a társaságban, ki az, akinek rejtett logikai képességei vannak, melyek jelenlegi munkakörénél fogva nem bukkanhattak elő. Legtöbb esetben a pozitív tulajdonságokon kívül kiderül az is, hogy kik azok a kollégák, akik a nem várt helyzetek hatására a jól begyakorolt viselkedési formájukat levetve esetleg kevésbé képesek együtt dolgozni a közös cél érdekében.

Családi nap: minden nagyobb cég életében évente legalább egyszer eljön az a nap, amikor a cég köszönetet mondva alkalmazottainak, munkatársainak szervez egy családi napot, ahol nemcsak kollégáit, hanem azok családtagjait is vendégül látja a rendezvény idejére. Nagyon fontos figyelni arra, hogy a rendezvény résztvevői mind a gyerekek, mind a felnőttek megtalálhatják a megfelelő programokat.

Különleges események:
Születésnap Esküvő
Babazsúr Házassági évforduló
Szalagavató Keresztelő
Eljegyzés

Ha szeretné emlékezetessé tenni élete egyik fontos napját, levesszük válláról a szervezés gondját. A legszebb ajándék, ha a családunk körében ünnepelhetjük születésnapunkat, házassági évfordulónkat, esküvőnket, eljegyzésünket. Meghitt hangulatot tudunk teremteni egy családi, baráti összejövetelhez. Közelebb hozza egymáshoz a családot és emlékezetes marad egy életen át.

Programok, melyek emelik a rendezvény hangulatát:

Kreatív játékok: Önnek csak a rendezvény alapkoordinátáit kell megadnia, a többit pedig nyugodtan ránk bízhatja:

Karaoke est: egy egész napos rendezvény esti csúcspontja, illetve egy születésnapi party egyik programja lehet egy profin megrendezett karaoke-i est.
Garantált szórakozás mindenkinek. Kipróbálhatja magát, belebújhat egy sztár bőrébe, elénekelheti kedvenc slágerét.

Grillparty: nincs jobb érzés, mint egy teraszról nézni a naplementét és érezni a finom grillvacsora illatát. Mindez kellemes zene hallgatása és koktélok kóstolgatása közben.

Casino: Ön elé varázsoljuk Las Vegast, Monte Carlot. Bízzon a szerencsében!

Rodeo bika: csapatépítő tréningek alkalmával néző és résztvevő számára egyaránt szórakoztató színfolt.

Ezeken kívül szervezünk még:
Szakmai napok, kiállítások Évkezdő-évzáró események
Avatóünnepségek, megnyitók Tréningek, továbbképzések
Házavatók
Mit vállalunk?